fbpx
Spring til indhold
OPLEVELSER I SMUKKE OMGIVELSER

Oplevelser i Salling og på Fur

Fur Limfjorden

Fur – Danmarks Skønneste Ø

Fra Salling Camping er der ca. 10 minutters kørsel til færgelejet ved Branden, hvor færgen sejler til øen Fur hvert kvarter. Færgeturen tager ca. 4 minutter og billetter kan købes ombord. Fur er en enestående lille perle i Limfjorden, som hver sommer summer af liv og feriestemning.

Jenle – Jeppe Aakjærs hjem

Bliv klogere på digteren bag Jens Vejmand og Rugens Sange. Jenle var Jeppe Aakjærs hjem fra 1907 og frem til digterens død i 1930. Hver sommer arrangeres rundvisninger og ellers kan gæster besøge stedets museum. Jenle ligger smukt placeret ved Astrup Vig og her er fine gåruter bl.a. til Aakjærs gravsted i skoven.

Spøttrup Borg

Spøttrup Borg ved Rødding er en rigtig middelalderborg med voldgrav og urtehave med helende urter. I uge 30 omdannes borgen til et kæmpe middelaldermarked med vild aktivitet i ridderarenaen. Borgen ligger ved Spøttrup Sø med gode vandreruter.

Jesperhus Feriepark

besøg den smukke blomsterpark ved Jesperhus – og mød Hugo og alle hans venner. Her er garanteret en sjov dag for hele familien. Fra Salling Camping er har I ca. 30 minutters kørsel til jesperhus på Mors.

Brænderiet Limfjorden

På brænderiet i Sundsøre produceres både whisky, gin og snaps. Her kan I nyde Ole og Silvias frokost platte i smukke omgivelser lige ved havnen. Om sommeren rundvises i brænderiet.

Thise Mejeri

Besøg Ostebutikken ved Thise Mejeri og få de lækreste oste med hjem. Hver sommer arrangeres desuden rundvisninger på mejeriet, hvor I kan blive klogere på historien bag det populære mejeri og se produktionen.

Glyngøre Vandpark

Besøg den hyggelige havneby Glyngøre og prøv den store sjove vandpark. Vandparken er åben for alle og er gratis.

Brokholm Sø

Brokholm Sø ligger kun en kort cykeltur fra Salling Camping. Det er et smukt naturområde med gode faciliteter fx. grillplads, bålhytte og toiletter. Her er flere vandreruter og fugletårn.

Junget Strand

Stranden ligger kun 700 m. fra Salling Camping. Her kan I hygge, bade, SUP-surfe og sejle i kajak. I foråret og efteråret er stranden et godt fiskested for lystfiskere.

cykel- og vandreruter ved Salling Camping

Cykel- og vandreruter

Der er masser af muligheder for at cykle nogle skønne ture i naturen når I kommer til Junget. Områder byder også på flere smukke vandreture i den flotte natur.

Er du klar til besøge os i Junget?

Book din næste ferie hos Salling Camping