fbpx
Spring til indhold
SKØNT SELSKABSLOKALE TIL LEJE

Udlejning af selskabslokale med plads til 80 personer

Fest med overnatning

Skal I holde fest? Så har vi på Salling Camping de helt perfekte lokaler i smukke omgivelser – med overnatningsmuligheder. Vores selskabslokale i Junget i Nordsalling har plads til 80 gæster, og vi hjælper jer gerne med både mad og servering.

Her kan I holde det perfekte bryllup, hvor børnene kan hygge sig på legepladsen, når de voksne bliver for kedelige. Og når aftenen nærmer sig og øjnene bliver trætte, kan de puttes i en hytte eller campingvogn, imens festen fortsætter indendørs.

Får gæsterne brug for at strække benene undervejs i festlighederne, ligger pladsen helt unikt placeret kun 700 m fra Junget Strand.

Selskabslokale

Udlejning til Bryllupsfest

Et bryllup er en stor dag for både den kommende brud og brudgom. Vi ved at alt skal være perfekt på den store dag, og vil gøre vores for at jeres ønsker bliver opfyldt. Vi hjælper også gerne med både mad og servering. Trækker festlighederne ud til de sene morgentimer, skal I ikke tænke på taxaen hjem. Lad gæsterne overnatte i hytter og campingvogne og nyd jeres store dag sammen med dem I holder af.

Udlejning til foreninger

Er foreningens lokaler for små, eller passer de ikke helt til det ønskede formål, så book vores lokaler og nyd samtidig de hyggelige omgivelser. Vær desuden opmærksom på at der til nogle aktiviteter med fx børn og unge, er mulighed for at få tilskud til leje af en hytte eller lignende. Kontakt din kommune for nærmere info.

Skal jeres virksomhed holde møde, seminar eller en blot en hyggelig udflugt, så har vi lokalet, maden og overnatningsmuligheden. Fra campingpladsen er I kun en kort gåtur fra aktiviteter på stranden, 5 minutters kørsel fra Naturcentret ved Brokholm Sø og i det hele taget midt i den smukkeste natur.

Julefrokoster tæt på Fur, Skive og Nykøbing Mors

På Salling Camping står vi klar til at give jer verdens hyggeligste julefrokost. I vores selskabslokale har vi plads til 80 gæster, så alt du skal gøre er at invitere familien eller alle vennerne. Skal virksomheden holde julefrokost er Salling Camping også oplagt. Vi elsker jul, hygge og ikke mindst god service. Giv os et kald så finder vi sammen en god plan for jeres julefrokost.

Ønsker du at booke vores selskabslokale?

Ring til os på 97 59 72 99 eller på info@sallingcamping.dk