fbpx
Spring til indhold
BO PÅ SALLING CAMPING
I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Overnatnings
muligheder

Små hytter

4 personer


Køjesenge


fra kr. 400 pr. nat

Store hytter til 6 personer på Salling Camping ved Limfjorden

Store hytter

6 personer


Dobbeltseng, madrasser og sovesofa


fra kr. 500 pr. nat

Campingplads

Parker din campingvogn i vores naturskønne omgivelser. Vi har 74 pladser at vælge mellem. Hvis du har børn med, så har vi pladser tæt på legepladsen.

74 pladser


fra kr. 40 pr. dag


fra kr. 45 pr. dag

Overnatning i hytte, telt eller campingvogn

På Salling Camping kan du overnatte både i telt eller campingvogn eller i en af vores campinghytter med eget toilet. Salling Camping er en fredfyldt og rolig familiecampingplads, som befinder sig i Sallings skønne naturområde kun 10 minutters kørsel fra færgen til den populære Limfjordssø Fur.

Pladsen oser af fred og ro og er det oplagte sted at oplade batterierne som børnefamilie. Du kan næsten altid finde læ og en hyggekrog og en kort gåtur fra pladsen ligger den børnevenlige Junget Strand.

Vi har både en stor legeplads med hoppepude, klatretårn og rutsjebane og en mindre legeplads som er perfekt til de mindste børn. Her er desuden petanquebane, boldbane og et stort fælleshus med indendørsaktiviteter, som bordtennis, PlayStation og et legehjørne. I fælleshuset kan I også spise sammen hvis I er flere på tur. Skal I afsted på tur som forening er huset helt oplagt til fælles aktiviteter. I fælleshuset på Salling Camping har vi plads til 80 personer.