fbpx
Spring til indhold
OM SALLING CAMPING

Hyggelig lille
campingplads i Salling

Lille plads med 30 års erfaring

Jeg købte Salling Camping i 1990 sammen med min kone Lisbeth. Dengang kaldte vi det Junget Strand Camping, og først i 2014 skiftede pladsen navn til Salling Camping. Inden stedet blev campingplads fungerede det som samlingspunkt for lokalområdet og vi drev det dengang sammen med mange andre unge mennesker fra området. Jeg har været lejrchef på campingpladsen i efterhånden 30 år, og jeg nyder stadig alle dage med gæsterne på pladsen.

Hygge og nærvær

Jeg elsker at hygge om vores besøgende, at give jer gode fif til oplevelser i området, og sørge for at I får den bedste ferie her på vores lille plads. Uanset om I er en børnefamilie, eller kommer her som par eller venner til et af vores arrangementer, så glæder jeg mig til at byde jer velkomne.

Vi ses på Salling Camping!

– Peter Haubo

Omgivelserne

Salling Camping er en fredfyldt familiecampingplads, som ligger i Sallings skønne naturområde nær Fur og kun 700 m fra Limfjorden.

Pladsen er lille med kun 74 enheder og oser af fred og ro. Du kan næsten altid finde læ og en hyggekrog. Salling Camping har en stor legeplads med hoppepude og klatretårn og en mindre legeplads til små børn. Vi har også petanquebane, bordtennis og et stort fælleshus med indendørs aktiviteter, PlayStation og et legehjørne. I fælleshuset er der også plads til at I kan sidde sammen indendørs og spise.

Vi afholder også løbende forskellige aktiviteter og arrangementer. Bl.a. kræmmermarked, kreative dage, børneunderholdning, harmonikatræf og Junget Festival.

FAQ

Hvor ligger Salling Camping?

Salling Camping ligger ved Limfjorden tæt på Fur, Mors og Skive

Er der hytter til overnatning på Salling Camping?

Ja! Vi har 9 hytter med eget toilet. Vi har både små hytter til 4 personer og større hytter med plads til 6 personer.

Er Salling Camping børnevenlig?

Vi er et helt oplagt valgt til campingferien med børn eller børnebørn. Vi har to legepladser og hoppepude, og ligger en kort gåtur fra Limfjorden. Hos Salling Camping er I kun 25 minutters kørsel fra Jesperhus Feriepark og 10 minutter fra færgen til Fur.

Er Salling Camping åben?

Salling Camping er åben fra påske og til efter efterårsferien.

Hvilke oplevelser er der i nærheden af Salling Camping?

Vi ligger lige ved Limfjorden og udlejer paddleboards og kajakker. 10 minutter fra Salling Camping sejler færgen til Fur. På 25 minutter er I i Jesperhus eller i Skive. I Vestsalling ligger Spøttrup Borg og I er tæt på Thise Mejeri, Brænderiet Limfjorden og Glyngøre.