fbpx
Spring til indhold
AKTIVITET PÅ LIMFJORDEN

SUP SURF PÅ
JUNGET STRAND

På ferien ved Limfjorden er det selvfølgelig helt oplagt, at komme ud og mærke fjorden på egen krop. Heldigvis ligger Salling Camping kun 700 meter fra stranden.

Junget Strand

Junget Strand er en lille børnevenlig strand med super gode faciliteter. Her er fx både en badebro, toiletbygning og også et stort græsareal, hvor I kan være hvis I vil spille fodbold, frisbee eller bare ligge og dase i solen.

SUP-boards

Vil I gerne opleve strand fra vandsiden så tag en tur på et SUP board. I kan både stå op eller sidde ned, hvis balancen ikke helt holder.

På Salling Camping har vi 2 SUP Boards som I kan låne, når turen går til Junget Strand. En rigtig sjov og hyggelig måde for familien at opleve Limfjorden på.

Vil du se alle aktiviteter for børn? Klik her.

Sjov på vandet i 2024

Tre onsdage i træk kommer Lisbeth Bundgaard fra Naturlig bevægelse forbi os på Campingpladsen og tager interesserede gæster med til Junget Strand til “Sjov på Vandet”. Lisbeth har SUP-boards og kajakker med og giver introduktion alt efter jeres ønsker.

Onsdag d. 3. juli kl. 10.00 – 12.00
Onsdag d. 10. juli kl. 10.00 – 12.00
Onsdag d. 17. juli kl. 10.00 – 12.00

SUP Kurser

SUP board er de seneste 10 år blevet en populær sportsgren og med god grund. Det er nemt at komme i gang på et SUP-board, og i de varme sommermåneder kræver det ikke alverden af udstyr. Med et SUP-board og en paddle er du i gang.

Hver sommer afholdes der SUP kurser forskellige steder ved Limfjorden. Lisbeth Bundgaard fra virksomheden Naturlig Bevægelse afholder bl.a. yoga og pilateskurser på SUP-board. Lisbeth Bundgaard er uddannet fysioterapeut og SUP-intro underviser og er født og opvokset i Junget. Lisbeth kender stranden og elsker at give deltagerne en rolig og tryg oplevelse på vandet.

Hold øje med Lisbeths Facebookside “Naturlig Bevægelse” og se hvilke kurser der afholdes på din ferie.