fbpx
Spring til indhold
JUNGET STRAND

Tag på strandtur i Junget

Stranden ved Junget er en skjult perle på Salling. Den charmerende strand ligger smukt ved Limfjorden og byder på en unik kombination af skønhed og ro. Junget Strand er kendt for sin rolige atmosfære og de smukke udsigter over den fredelige Limfjord.

Strandens vandkvalitet er god, og det rene, klare vand indbyder til både svømning og vandsport som fx Sup surfing eller kajak. De blide bølger gør det til et ideelt sted for familier med børn, der gerne vil lege i det lave vand. Der er også gode muligheder for at fiske specielt havørreder, hvilket gør stranden til et populært valg for lystfiskere.

Den omkringliggende natur er en vigtig del af charmen ved Junget Strand. Skoven eller Junget Krat er perfekt til en vandretur, følg stien fra sportspladsen ved stranden, og gå en tur i det smukke landskab.

Junget Strand er det perfekte sted til en uforstyrret stranddag. Her har I ofte vandet for jer selv og kan nyde de smukke udsigter og roen ved fjorden. Junget Strand er helt ideel når I gerne bare vil nyde hinandens selskab, børnenes strandleg og en rolig svømmetur.

I Junget er der badebro i sommerhalvåret og ved sportspladsen som ligger på den modsatte side af vejen, er der toiletfaciliteter og borde/bænke.

Rigtig god fornøjelse!