fbpx
Spring til indhold
BØRNEVENLIG CAMPINGPLADS

Børneaktiviteter på
Salling Camping

Har børnene brug for at få brændt krudt af, så er her masser af muligheder – her er der altid noget at finde på.

Salling Camping er en lille plads, og derfor er børnene aldrig langt væk.

Legepladserne ligger derudover lige ved telt- og vognpladserne og overfor vores hytter, så det er altid nemt for forældre eller bedsteforældre at holde et godt øje med børnene.

Sjov på Vandet

Kom med til Junget Strand onsdag i uge 27-28-29 2024 når Lisbeth fra “Naturlig Bevægelse” holder Sjov på Vandet. Det er leg og hygge ved stranden med SUP-boards og kajakker.

Hoppepude

Slip børnene løs på hoppepuden – en populær aktivitet for alle børn.

Mooncars

Gi den fuld gas i vores mooncars – her er der god plads til at køre om kap.

Legeplads for de små

Den lille legeplads er perfekt til de mindste børn. Her kan de rutsje, klatre og vippe på vippedyrene.

Den store legeplads på Salling Camping ved Limfjorden tæt på Fur

Stor legeplads

Slip de lidt større børn løs på vores store legeplads.

Bålhygge

Er vejret og stemningen til det, skal vi selvfølgelig hygge med bål på pladsen. Så finder vi snobrødpindende frem og nyder en fredelig stund i flammernes skær.

Petanque

Tag et hyggeligt spil petanque på vores petanquebane.

Junget Strand

Stranden ligger kun 700 m. fra Salling Camping. Her kan I hygge, bade, SUP-surfe og sejle i kajak. I foråret og efteråret er stranden et godt fiskested for lystfiskere.

Oplevelser og attraktioner


Børnevenlig ferie ved Limfjorden

Skal børnene med på camping ved Limfjorden? Hos os ligger I perfekt ved vandet og tæt på børnevenlige oplevelser på både Fur, Mors og i Skive.

På Salling Camping har vi både en en stor legeplads til de større børn, og en mindre legeplads som er helt perfekt til de mindre børn eller børnebørn. Ved legepladserne finder I også vores hoppepude, bålpladsen og petanquebanen.

Området i den vestlige del af Limfjorden er et rigtig skønt område til en ferie med børn. Her er I aldrig langt fra vandet, på halvøen Salling har vi i alt 190 km kystlinje og der er masser af børnevenlige strande at boltre sig på. Området er roligt og naturskønt og helt oplagt hvis I gerne vil bruge ferien på at være sammen og nyde hinandens selskab. Hver sommer er der Blå Flag arrangementer ved strandene med krabbevæddeløb, undervandskikkerter og meget mere sjov for børn. I vores område er I også tæt på Jesperhus hvor I kan møde Hugo og alle hans venner. På Spøttrup Borg kan I opleve en ægte middelalderborg og på Fur kan I gå på fossiljagt og nyde de smukke udsigter over Limfjorden.

Vil I gerne vide mere om hvad der sker for børn ved LimfjordenSå tag et kig her.

Er du klar til besøge os i Junget?

Book din næste ferie hos Salling Camping med det samme!