fbpx
Spring til indhold

Bliv fastligger på
Salling Camping

Ro og hygge

Sæsonplads ved Limfjorden

Kom og nyd hyggen og roen som fastligger på Salling Camping. Vi har en hyggelig lille plads kun 700 m fra stranden i Junget. Vi har mange pladser i læ og samtidig de smukkeste udsigter over mark og eng med kig til Limfjorden.

Vi har 74 fine pladser alle med rigtig god beliggenhed. Hos os elsker vi hygge og god stemning, og vil gøre alt for at vores fastliggere nyder at komme hos os. Vi sætter service og godt værtskab højt, og elsker at have gæster på pladsen.

Hos os er I tæt på Limfjordsøen Fur og tæt på færgelejet i Sundsøre. Fra Junget er der 30 minutters kørsel til Skive og Nykøbing.

Naturen lige uden for døren

Udover at vi ligger en kort gåtur fra Junget Strand, kan I også nyde naturen på vandreruten som går fra campingpladsen ned over strandengene rundt om Jungetgård. Ruten er ca. 3 km lang. Kun 5 minutters kørsel fra Salling Camping kan I også nyde den smukke natur ved Grynderup Sø hvor der er et rigt fugleliv og gode gåruter.  

Børnevenlig plads

Vores fastliggerpriser inkluderer 2 voksne og 2 børn og her er masser af aktiviteter for de mindste. I 2023 fik vi ny legeplads med klatrevæg, rutsjebane og vippedyr – samtidig med at vi stadig har vores store legeplads for de lidt større børn. Og vi har selvfølgelig hoppepude med garanti for mange timers underholdning til de små. Fra 2024 er vores piratskib klar til at blive indtaget på legepladsen og i højsæsonen 2024 har vi arrangeret ”Sjov på vandet” arrangementer ved stranden. I efterårsferien laver vi halloweenaktiviteter inden vi lukker ned for sæsonen.  

Kom og besøg os

Her er der altid kaffe på kanden, og I er mere end velkomne, til at komme forbi os i Junget til en snak og en kop kaffe. Så tager vi en gåtur på pladsen og finder det perfekte sted til jeres vogn – uanset om det er afstanden til toiletbygningen eller udsigten der er det vigtigste for jer, så finder vi det helt rigtige sted, så I får en skøn campingsæson ved Limfjorden.

Gratis hund

Skal jeres firbenede ven med på camping? Hunde er meget velkomne hos os I Junget. Som sæsongæster på Salling Camping kan I tage jeres hund gratis med.  

Priser sæsonpladser 2024

Forårssæson
23. marts – 9. juni
Inkl. 2 voksne og 2 børn
3.500 kr.
Efterårssæson
3. august – 20. oktober
Inkl. 2 voksne og 2 børn
3.500 kr.
Ekstra barn < 12 år100 kr.
Ekstra voksen > 12 år200 kr.
Sæson hund 🐶Gratis
Gæstekort400 kr.
Målerleje100 kr.
El efter måler5 kr. pr. kWh*

* Elprisen kan ændre sig.

Når I har sæsonplads står I selv for at vedligeholde pladsen. Slå græs og kanter med jævne mellemrum. Græsslåmaskine og trimmer lånes af lejerfatter.
Kontakt os nu for at booke din sæsonplads i 2024 – vi glæder os til at få besøg!

Kontakt

Jungetgårdvej 3
7870 Roslev
(+45) 97597299
Info@sallingcamping.dk