fbpx
Spring til indhold
SE RUTERNE HER

Nyd naturen på

en cykel- eller gåtur


Cykelruter på Fur

Fur er et oplagt udflugtsmål på cykel, Når I bor på Salling Camping. I kan evt. låne en cykel hos os. Fra campingpladser har I 8 km til færgen og på Fur breder 3 forskellige ruter sig over øen. Naturruten, Kystruten og Butiksruten.


Margueriteruten

Den naturskønne rute rundt i Danmark lægger vejen lige forbi os på Salling Camping. Tag ruten videre til Sundøre og med færgen til Vesthimmerland eller fortsæt nord på langs kysten til den charmerende havneby Glyngøre.


Limfjordsruten

Limfjordsruten eller den nationale cykelrute nr. 12, er 600 km cykelrute rundt langs Limfjorden. Ruten løber bl.a. hele vejen rundt langs Sallings kyster og lige forbi os på Salling Camping. Fra ruten kan laves en afstikker til Fur.


Vandrerute ved Jungetgård

Fra campingpladsen går en vandrerute rundt om den gamle herregård Jungetgård og ned over strandengene. Her fra er der de smukkeste udsigter over landskabet og Limfjorden. Ruten er ca. 3 km lang.


Vandreruter i Nordsalling

Der finder flere vandreruter i Nordsalling bl.a. ved den gamle borg Østergaard og i området omkring Grættrup. Du kan se ruterne her.