fbpx
Spring til indhold
OPLEVELSER I SMUKKE OMGIVELSER

Oplevelser i Salling og på Fur

Naturskønne omgivelser

700 meter til stranden | udsigter overalt

Når du camperer på Salling Camping er du lige midt i den fantastiske natur ved Limfjorden. 700 m. nede ad vejen ligget Junget Strand. En hyggelig lille børnevenlig strand med lavt vand. På en kort cykeltur kommer du til naturområdet ved Brokholm Sø som har et rigt fugleliv og gode gåruter.

En vandrerute fra Salling Camping går desuden rundt om herregården Jungetgård og ud over de smukke strandenge. Her fra får I en fantastisk udsigt over Limfjorden. Herudover ligger Salling Camping lige på Margueriteruten og er det perfekte stop på cykelturen til Fur.

Udsigten fra Salling Camping ved Limfjorden
Spøttrup Borg i Rødding

Lokale Oplevelser

Guidede ture | lækre smagsoplevelser | oplevelser på vandet

Når du camperer på Salling Camping er du tæt på de mange seværdigheder og attraktioner i Skive, på Fur i Vesthimmerland og på Mors. Hver sommer og i efterårsferien er der masser af rundvisninger og fortællinger om de mange spændende kultur- og naturoplevelser i programmet “Lokale Fortællinger”. Herudover kan I selvfølgelig besøge de mange spændende lokale attraktioner som fx.

Besøg Danmarks Skønneste Ø Fur


Fra Salling Camping er der ca. 10 minutters kørsel til færgelejet ved Branden hvor færgen sejler til øen Fur hvert kvarter. Færgeturen tager ca. 4 minutter og billetter kan købes ombord. Fur er en enestående lille perle i Limfjorden som hver sommer summer af liv og feriestemningen. Læs mere om oplevelserne på Fur her.

FUR

Cykelruter

Fur er perfekt til en dag på cykel og øen har tre afmærkede cykelruter. Tag turen hele vejen fra færgen til det nordligste punkt og sluk tørsten i en øl på Fur Bryghus.
God fornøjelse!

FUR

Færgebillet

Fur færgen sejler hvert kvarter fra færgelejet i Breum og overfarten tager kun 3 minutter. Billetter kan købes ombord og der er kun betaling på vejen til Fur. Find information om priser og gratis perioder for færgebilletter til Fur her.

Kan du lide oplevelserne?

Book din næste ferie hos Salling Camping med det samme!