fbpx
Spring til indhold
Hyggelig efterårsferie

Efterårsferie i roligt tempo

Nyd efterårsferien på Salling Camping

Salling Camping er en lille plads midt i den smukke natur ved Limfjorden. Limfjorden indbyder til en hyggelig familieferie i uge 42 med børn eller børnebørn. Leder du efter en budget- og børnevenlig efterårsferie så er du landet det helt rigtige sted.

Har I brug for en rolig efterårsferie som familie? Så tag børnene med på Salling Camping. Vi er en lille hyggelig og rolig familievenlig campingplads i Nordsalling kun 10 minutters kørsel fra Fur Færgen. Her kan I slappe af i egen vogn, telt eller i en af vores campinghytter med toilet. Hvis I bruger efterårsferien på Salling Camping, er i midt i den smukke natur ved Limfjorden en kort gåtur fra stranden.

I uge 42 laver vi halloween aktiviteter for børnene mandag – torsdag. Og fredag er der selvfølgelig uhyggelig fest.

Halloween aktiviteter på Salling Camping


Oplevelser ved Limfjorden i uge 42

Har I brug for flere oplevelser i efterårsferien, så er I tæt på både Fur, Vesthimmerland og Mors og kun 25 km fra Skive by. Hele Limfjordsområdet har et fælles program for rundvisninger og oplevelser i uge 42 “Limfjordsfortællinger”. Du kan også se mere om oplevelserne i nærheden af Salling Camping her.

Gratis færge til Fur

Færgen til Fur er i 2023 gratis fra d. 2. – 22. oktober og dermed er overfarten også gratis i efterårsferien. Tag en dagstur fra Salling Camping til Fur, færgen sejler fra Branden kun 10 minutter fra Salling Camping. På Fur kan I opleve de smukke udsigter og den helt unikke natur ved Molerklinterne ved Fur Bryghus, blive klogere på fossilerne på Fur Museum eller bare tage en rolig cykeltur og besøge de mange gallerier og loppemarkeder.