Spring til indhold
OM SALLING CAMPING

Skøn campingplads i Salling

30 ÅRS ERFARING

Jeg hedder Peter Haubo Korsgaard og er indehaver af Salling Camping. Jeg har 30 års erfaring med at betjene gæsterne.

Hyggeligt sted med nærhed og godt service

Vi sætter stor pris på nærhed og god service og hygge.  Og vi arbejder efter, at gæsterne oplever den gode stemning der er på pladsen. Vi hjælper gerne med finde det rigtige tilbud til dig/jer.

Et område med mange oplevelser

Man kan sige om Salling Camping, at vi har en del af historiske seværdigheder i nærheden. Og byder på mange forskellige oplevelser for enhver smag. Bl.a. nævner vi lidt her Thise Mejeri, Jenle og Fur som vi anbefaler, at I sætter en dag af til. Vi står altid klar til, at fortælle om området og hjælpe med, at sammensætte lige den tur du/I har lyst til.  Se vores side med seværdigheder/oplevelser, siden opdateres løbende.


Campingpladsen

Salling Camping er en fredfyldt familiecampingplads, som befinder sig i Sallings skønne naturområde nær Fur.

Pladsen oser af fred og ro. Du kan næsten altid finde læ og en hyggekrog. Stor legeplads med hoppepude, klatretårn og forskellige gynger. Petanquebane, boldbane og et hus med indendørsaktiviteter, så som bordtennis, play station og legehjørne samt plads til fællesspisning.

Desuden har vi løbende forskellige aktiviteter. Bl.a. kræmmermarked, kreative dage, børneunderholdning, harmonikatræf, mv. ligesom vi også gerne tænder grillen eller laver bål.

Hytteudlejning

6-pers. hytter

Hytterne har plads til 6 personer, og indeholder 1. sal med dobbeltseng og 2 madrasser, samt dyner og puder. I stuen er der sovesofa, spiseplads, samt køkken med køleskab, komfur m/ovn, kaffemaskine, elkedel, service, gryder og pande samt koldt og varmt vand. Der er god plads til at opholde sig og hytten har endvidere terrasse med havemøbler. Tre af hytterne (nr. 7, 8 og 9) ligger ved siden af legepladsen.

4-pers. hytter

Hytterne har plads til 4 personer, og indeholder 2 rum med 1 køjeseng i hver, samt dyner og puder. I køkkenalrummet er der endnu 1 sovesofa, spiseplads, samt tekøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, elkedel, service, gryder og pande samt koldt og varmt vand. Skal man bruge ovn, har campingpladsen et campistkøkken til fri afbenyttelse . Hytten har endvidere terrasse med havemøbler.


Muligheder på  Salling Camping

Internet m.m. 

Mulighed for tilslutning for trådløs Internet. 

Stor legeplads 

Med flere legeredskaber.  Petanque,  Boldbane, Bordtennis. Mooncars, hoppeborg, hoppepude og svæveban.

Spisning 

Udendørs grill, festsal og friluftkøkken.

Afstand til vandet

Limfjorden ligger ca. 800m. fra camping pladsen. Der er mulighed for fiskeri, endvidere for rensning og frysning af fisk på pladsen. Badestrand med badebro.

Cykelture og Vandreture  

Forslag til cykelture i område. Rute på mindst 10 km. Ellers gode muligheder i nærområdet til at cykle, gåture, samt vandreture ruten er på mindst 3 km.Vi hjælper gerne med at arrangere vandreture, og cykelture, så du kan blive en oplevelse rigere.